menukaart de kookgek

Koude voorgerechten

 

Carpaccio van rundsvlees

vitello tonato

15

15

Caesar salade 15
Garnaalcocktail 15

sla scampi 5 stuks

Sla met gebakken geitekaas

kreeftcocktail  a la minute

15

15

19

Warme voorgerechten

 
Scampi “dekookgek” 5stuk  15
Kaaskroketjes 2stuk 13
Garnaalkroketjes 2stuk  15
   

Soepen

 
Dagverse soep 7,50
   

Hoofdgerecht vis

 

kabeljauw met julienne in roomsaus

tomaat garnaal

24.00

24.00

Scampi “de Kookgek” 23,00
Zeetong “Meuniere” 500 gr 29,00
Zeetong “Normande” 500gr gefileerd 29,00
Zeebaars in zoutkorst met boontjes en botersaus geserveerd aan tafel 33,00
   

Hoofdgerecht vlees

 
   
Varkenswangetjes 23.00
mechelse koekoek 23.00
Filet pure met sla mix 26,00
Ierse zesrib met sla mix 25,00
Steak tartaar 23,00
Osso Bucco 26,00
   

Saus

 
Champignonroom 4,00
Peperroom 4,00
Béarnaise 5,00
   
Alle gerechten worden geserveerd, puree, verse frieten,kroketten,aardappelgratin,  
   

Kreeftenbereidingen

400gr 800gr

Kreeft “belle vue” 

Kreeft a la nage

32,00

32.00      

58,00

58.00

Kreeft in kruiden boter 

Kreeft met basilicum en tomaat

3200 

32.00     

58,00

58.00

 

   

Dessert

 
Appeltaartje met vanille ijs 9,50
Chocolade mousse    9,00
Dame blanche 9,00
Crème Brulée 8.50

Tiramisu

gebakken ananas

8.50

9.50

Sabayon van de chef

chocolademoelleux

11.00

9.50

Café glacé  8,50
huisgemaakte mokka en vanille ijs 8.50
Huisgemaakte sorbet 8.50

  

menukaart de kookgek

wijnkaart de kookgek